Heuj Vrije tijd

Van Haaksbergen naar Arnhem

By on 2 april 2018

Verhuizing & inrichting

Verhuizen, wat een gruwel. Ik woonde een jaar of elf in Haaksbergen, een klein dorp in Twente, lekker rustig om te wonen, niet een “ons kent ons” mentaliteit en groot genoeg om een Domino’s of Subway te laten bestaan. Van origine kom ik uit Hilversum, een dorp uit het mooie Gooi, maar dat was me toch net iets te druk toen ik in mijn pubertijdsfase zat.

Aangezien mijn vriendin en ik al een tijdje zaten te twijfelen waar we zouden gaan samen wonen en het voor haar opleiding niet handig was om in Haaksbergen of omgeving te gaan kijken in verband met reistijd en ik (nog) niet mijn werk ervoor wil opgeven leek het ons handig om een compromis te sluiten en te gaan kijken ergens halverwege. Zodoende werd dit Arnhem.

We wonen nu 2 hoog in een leuk klein knus appartement en kunnen de stad bij wijze van spreken uitrollen op ons gemak na een avond flink uitgaan.

Over de inrichting zijn we het beiden gelukkig eens, we gaan voor een industriële inrichting (lekker hip, helaas wilt iedereen tegenwoordig industrieel) en zijn we nog wel een tijdje zoet voor dat de gehele inrichting staat zoals het moet. Maar daar hebben we rekening mee gehouden.

Huiskamer met paastakken, voor de gezelligheid

Huiskamer zonder eethoek

Huiskamer met eethoek

Leuke hangers zijn leuk (er komt nog een derde bij, die hadden ze niet op voorraad)

The place to be na een dag hard werken

Bedankt!

Tevens willen we onze vrienden en familie bedanken voor de leuke cadeau’s die zij ons hebben gegeven voor ons stulpje!

Onder andere: de verduisterende gordijnen van Laura’s tante (handig voor het uitslapen), het servies van pa en ma, de vriezer van Jan en Johan, het leuke pakket van Lisanne en Patrick, de eethoek van Anouk, de oven van zus en zwager, de bos bloemen van mijn werk (leven in huis, heuj) & het servies van Sander. Het kan zijn dat ik er één, twee of drie vergeten ben, in dat geval ook hartelijk bedankt <3

TAGS
SHORTURL

De volgende url kan je gebruiken als kortere url voor deze post: https://jdw.li/8iWIN

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT