Heuj Vrije tijd

Hardbass 2018

By on 30 januari 2018

Laura en ik houden vrijwel van elke muziek smaak die er is, bedoel, we luisteren reggaeton, hardcore, trance, noem maar op.

We zijn vorig jaar wel naar Freshtival en naar Mysteryland geweest maar zijn nog nooit een hele nacht bij een nachtfeest geweest met maar 1 muziekstijl. Tot dit jaar, halvewege januari besloten we dat het wel leuk zou zijn als we tickets zouden boeken voor Hardbass.

Laura had een collega mee van haar werk dus wij gingen met ons drieën vanuit Nijmegen met het ov naar het Gelredome in Arnhem, we hadden besloten dat als we zouden terug gaan direct een taxi zouden pakken om niet vervolgens weer een half uur te moeten reizen plus nog een klein stukje moeten te lopen vanaf centraal station.

Het feest zelf was zeker voor herhaling vatbaar. Afgezien van de mensen die lijntjes weg haggelde terwijl we langs liepen voor merchandise en een hele vervelende ervaring met iets wat op je luchtwegen sloeg (vermoedelijk pepperspray?; er hadden er meerdere last van in een groep om ons heen)!

We komen volgend jaar sowieso weer en denken nu om naar Defqon 1 te gaan.

TAGS
SHORTURL

De volgende url kan je gebruiken als kortere url voor deze post: https://jdw.li/c0UKl

RELATED POSTS